Vad är det som är så bra med tvåvägsdragkedjor?

What's so great about two-way zips? - Zipster

Kyss hejdå till krångliga poppers. Snabbt och enkelt, tillägget av perfekt utformade dragkedjor kommer att minska din bytestid med upp till 30 %, så att mer tid kan spenderas där det verkligen behövs – att komma ikapp med de välförtjänta Zzz:erna.

Pssst... Även de största händerna kommer att kunna sömlöst manövrera blixtlåset. Förlåt pappor!

1. Enkelt att byta

Tvåvägsdragkedjor är framtiden för att förändra ditt barn. Du behöver inte oroa dig för att matcha ihop poppersen eller pilla runt med knappar, men med en enkel åtgärd kan du packa upp och zippa om din babygrow. På grund av våra tvåvägsdragkedjor håller ditt barn sig varmt när det byter om eftersom det inte finns något behov av att klä av dem helt.

2. Inget att fånga eller gnugga

Blixtlåsen i våra kläder är helt inneslutna i tyg, vilket innebär att dragkedjan inte vidrör ditt barns hud alls. Det finns också en vikbar flik överst på blixtlåset för att skydda blixtlåshuvudet från att skava mot din lillas haka.

3. Förstorat blixtlåshuvud

Vi har speciellt utformat våra blixtlåshuvuden så att de är lätta att använda för alla storlekar av händer, så pappor, inga ursäkter nu! Att ha ett lite större blixtlåshuvud innebär att det finns mer att hålla i och du kan blixtlås vår baby växer i en enkel åtgärd.

 

Läs nästa

Send back, give back. - Zipster

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.