Allt du behöver veta när du köper babyväxlar

Everything You Need to Know When Buying Baby Grows

På Zipstersträvar vi efter att tillhandahålla de bästa hållbara och praktiska babyodlingarna utan att kompromissa med stilen ;) I det här blogginlägget går vi igenom några av de viktigaste aspekterna att tänka på när du köper en babyodling. Oavsett om du är nybliven förälder, letar efter den perfekta presenten eller bara vill få lite mer information, så har vi allt du behöver!

Vad är en babyodling? 

Babygrows, även kända som onesies eller bodysuits, är klädesplagg i ett stycke som ofta är utformade med långa ärmar, täckta fötter och antingen knapp- eller blixtlåsstängning. 

Syftet med babyoveraller är att ge ditt barn komfort samtidigt som det är ett smidigt sätt att klä på barnet och/eller byta blöjor. 

Finns det olika typer av babyskydd?

De flesta babyskydd har liknande koncept och design. Det finns dock vissa variationer för att tillgodose de individuella behoven hos både barn och föräldrar. 

Till exempel kan vissa babygrows ha inbyggda vantar och strumpor för att förhindra att barnet kliar sig. 

Och även om de flesta baby grows är långärmade, finns vissa nu i kortärmade stilar för sommarmånaderna.

Fördelarna med baby växer

Babybyxor med knapp eller dragkedja: vilket är bäst?

En vanlig fråga är om man ska köpa babybyxor med knapp- eller blixtlåsstängning. 

Det är klart att vi kanske är lite partiska, men vi rekommenderar starkt babybyxor med dragkedja. 

Det beror på att det verkligen gör det mycket snabbare och enklare att byta om din lilla bebis. Om det är för svårt att byta kläder blir både du och ditt barn frustrerade. 

Hur många babygrows ska jag köpa? 

Som en allmän riktlinje bör du ha runt sex till tio babyodlingar i olika storlekar så att du har tillräckligt för regelbundna förändringar och oförutsägbara olyckor. 

Men det här antalet beror naturligtvis på olika faktorer som ditt tvättschema, barnets ålder och hur mycket din lilla bebis gillar att röra till det ;)

Vad är en baby växer?

Tips för köp av babykläder: 

Storlek 

Se till att du köper en blandning av storlekar för att tillgodose ditt barns snabba tillväxtkurvor. 

Även om kläder i rätt storlek kan se bättre ut på ditt barn, kan du köpa några större storlekar för att säkerställa en bekväm passform när de växer. 

Vi rekommenderar att du alltid köper minst ett par plagg i nästa storlek, så att du inte behöver stressa när ditt barn plötsligt för stort för sina gamla kläder. 

Passform 

Leta efter babykläder i material som har stretch för att möjliggöra obegränsad rörelsefrihet och komfort. 

Tyget 

Att välja mjuka tyger är mycket viktigt när du köper babykläder. Välj både mjuka och andningsbara material som bambu eller ekologisk bomull, som är skonsamma mot ditt barns känsliga hud. 

Försök att undvika tyger som innehåller mycket syntetiska material. Detta gäller särskilt för barn med eksem eftersom syntetiska fibrer kan irritera huden ytterligare. 

Alla våra Zipster babykläder är tillverkade av 95% bambu och 5% elastan (för stretch). 

Förutom att bambu är extremt mjukt väljer vi bambu på grund av dess temperaturreglerande, andningsbara och allergivänliga egenskaper. 

Bambu är också extremt miljövänligt och anses vara mycket bättre för miljön än de flesta andra tyger. Bambu växer inte bara supersnabbt och producerar mer syre än de flesta växter, det kräver inte heller användning av bekämpningsmedel på grund av sin antibakteriella natur.

Lätt att byta ut 

Om du väljer babykläder med blixtlås kan du snabbt och enkelt komma åt att byta blöja utan att behöva krångla med en massa knappar. 

Detta är särskilt praktiskt vid nattliga byten och när du är på språng.

Lätt att tvätta 

Kontrollera skötselanvisningarna för att se till att de babybyxor du vill köpa kan tvättas i maskin och är lätta att underhålla. Hållbara material av hög kvalitet som bambu och ekologisk bomull är bra eftersom de behåller sin form och mjukhet även efter flera tvättar. 

Stil 

Praktik och komfort må vara viktigt, men det betyder inte att du behöver kompromissa med stilen! 

Utforska våra Zipster baby grow kollektion av roliga och unika mönster för att hitta den perfekta stilen som speglar din lilla människas personlighet. Att välja ut kläder till ditt barn ska vara en rolig upplevelse.

Kostnad 

Se till att du får bra valuta för pengarna. Även om kvalitet och hållbarhet är viktigt, kom ihåg att ditt barn växer hela tiden och kommer att gå igenom kläderna ganska snabbt. Det bör finnas en bra balans mellan kvalitet och kostnad. 

För mer information

För mer kunskap om babykläder och andra viktiga saker för barn kan du kolla in dessa användbara artiklar:

  • Bambu: Ett säsongslöst tyg för hela året" Den här artikeln förklarar fördelarna med bambutyger och varför bambu inte bara är ett bra val för ditt barn, utan också för planeten.
  • Måste-ha-artiklar på önskelistan för din baby" Den här artikeln ger en lista över väsentliga saker som du vill ha på din baby önskelista. Den går igenom flera ämnen som matning, blöjor, kläder, barnkammare och resor för att ge föräldrar en praktisk lista över saker som du kan behöva för din lilla. 
  • Saker du måste ha med dig i din babyväska" Den här artikeln hjälper till att förbereda för aktiviteter i farten genom att ge föräldrar en lista över saker som måste packas i en babyväska. 

Hur man köper rätt storlek på babyväxt

Köp det bästa, köp Zipster!

Att välja rätt kläder till ditt barn kan verka som en utmaning, men genom att ta hänsyn till de faktorer som diskuteras i den här bloggen kan du nu göra välgrundade val om vad du ska leta efter i en babyväxt som passar både dina och ditt barns behov. 

På Zipsterhar vi åtagit oss att tillhandahålla hållbara babyskydd av hög kvalitet med unika mönster och optimal funktionalitet. Håll ditt barn både snyggt och bekvämt genom att lägga till deras Zipster garderob med babykläder idag. 

Köp din bebis de allra bästa baby grow nu!

Utforska de Zipster Baby-blogg för fler köpguider, insikter och användbar information för dig och din bebis...

Läs nästa

5 Thoughtful Father's Day Gift Ideas for New Dads
Finding the Perfect Lovey for Your Baby

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.